اطّلاعیه مهم: از قدیم به یاد دارم که غول ها و دایناسورهای بزرگی به عنوان نماد استکبار جهانی ساخته می شد و در نمایشگاه ها و راهپیمایی ها به نمایش گذاشته می شد. و من چقدر این مجسمه ها را دوست داشتم و چقدر در شکل گیری بغض مقدس ضد استکبار در من نقش داشته است. اما آنچه اینک برای من دلنشین تر است آدمک های دست ساز کوچکیست که بچه محصل ها و بچه مسجدی ها می سازند و به راهپیمایی می آورند. این آأمک های ساده که بر خلاف آن غول ها بدون هیچ هزینه ای و با دور ریختنی ها ساخته می شوند هم هجوی مقدس از طواغیت را در خود دارند و هم خلاقیتی بی نظیر. همان چیزی که ما در یادداشت های گلمیخ به دنبال آنیم. پنج تصویر زیر با دوربین مدیر محترم وبلاگ سراج ضبط گردیده: در این میان هنرنمایی مردم در پلاکارد نوشته ها هم دیدنیست. باز هم آمیزه ای از خلاقیت و ذوقی ناب و تعهدی روشن. من دست و بازوی بچه هایی را می بوسم که به هر مناسبتی به دنبال پوستر های دولتی یا بنرهای بی روخ و هزینه بردار و ذوق کور کن نمی روند. گرچه من نتوانستم چند تصویر بیشتر ضبط کنم، اما شما میتوانید22 بهمن امسال از گالری بی نظیر هنرهای متعهد مردمی با موضوع ولایت مداری و دشمن ستیزی بازدید نمایید. این یادداشت که یکسال تمام معطّل بود بالأخره به دعوت مدیر محترم وبلاگ عاشقانه جهت شرکت در موج عکسی دهه فجر نوشته شد.
نمایشگاه بزرگ هنرهای مردمی
در قالب های پوستر، پلاکارد، حجم سازی، چیدمان مفهومی و ...
با موضوع ولایت مداری و استکبار ستیزی.
زمان: 22 بهمن 1389
ساعت: 9صبح الی 11 ظهر
مکان: سراسر کشور ( مشهد: میدان15 خرداد تا حرم مطهر)
------------------------------------------------------------------
تصاویر زیر مربوط به راهپیمایی22 بهمن سال 88 در مشهد است. توضیح لازم اینکه فتنه پارسال حتی بر تعداد و تنوع این آدمک ها هم افزوده بود. و این یعنی یکی از معیارهای سنجش جوشش ضد فتنه نوجوانان ما.
ای کاش ستاد دهه فجر و شورای هماهنگی از اینکه مردم دست خالی به راهپیمایی خودشان بیایند نمی ترسیدند و اینقدر پوستر چاپ نمی کردند تا مردم برای هنرنمایی متعهدانه خود فرصتی پیدا می کردند. شاید ازین طریق آرم الله روی پوسترها هم کمتر زیر دست و پا می افتاد.
------------------------------------